Praktische informatie

Afspraak maken

Wat zijn de kosten?

Be­han­de­lings­kos­ten: €67,-

Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is per persoon verschillend.
Dat is afhankelijk van je klacht, hoe lang die al bestaat en hoe je algehele gezondheid is. Vaak merk je na de eerste behandelingen al effect. Maar om het probleem echt bij de wortel aan te pakken, zijn meer behandelingen nodig.

Na de behandeling betaal je met pin of met je telefoon (wallet).
Je krijgt de factuur per mail.
Daarmee kun je de behandeling direct via de app of online snel declareren bij je zorgverzekeraar.

Ver­goe­ding

Ben je aanvullend verzekerd? Dan krijg je bij de meeste zorgverzekeraars een deel van de behandeling vergoed, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging NVA (Nederlandse Vereniging van Acupunctuur) Een vergoeding uit de aanvullende verzekering gaat niet af van je eigen risico.

Klik hier voor een overzicht van de vergoeding van 2021 van verschillende verzekeraars.
Informeer, om verrassingen te voorkomen bij je zorgverzekeraar wat de exacte vergoeding is die bij jouw pakket hoort.

Tips en klach­ten

Mijn doel is om de behandeling zo aangenaam mogelijk voor je te maken. Mocht je niet tevreden zijn, dan zoek ik graag samen met je naar een oplossing. Lukt dat niet dan kunt u terecht bij de NVA na bemiddeling door de Klachtenfunctionaris van de NVA, in contact gebracht worden met de Geschilleninstantie Kwaliteit Alternatieve Behandelwijzen (KAB).
Sinds 01-01-2017 is het niet meer mogelijk rechtstreeks een klacht bij de KAB in te dienen.

Praktische informatie omtrent het 
Coronavirus

Ik hoop dat jij en je dierbaren deze nare situatie gezond bent doorgekomen en ik kijk er erg naar uit je weer in mijn praktijk te ontvangen! In deze bizarre en onzekere tijd heb ik echter niet stil gezeten; de praktijk in Hoofddorp is helemaal opgefrist. Ik heb online webinars en trainingen gevolgd.

Wat gaat er veranderen?
Waar de hygiëne standaard altijd al zeer hoog was heb ik nu enkele extra aanpassingen gedaan. Ik werk volgens het COVID-19 Hygiëne protocol uitgegeven door de N.V.A. in overleg met het RIVM.

  • Patiënten met (lichte) klachten moeten thuis blijven (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C), koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten) Meet thuis zelf je temperatuur op voor je naar de praktijk komt!
  • Ik vraag je om precies op tijd te komen. Niet te vroeg maar ook niet te laat. Maximaal 5 min voor de praktijk of in je auto.
  • Kom alléén naar de praktijk. (Heeft de patiënt begeleiding nodig of is minderjarig, dan mag de patiënt 1 persoon meenemen (maar alleen na uitdrukkelijke toestemming van de behandelaar).
  • Er is een desinfectiezuil met een handgel met alcohol (70%). Was de handen hiermee vóór binnenkomst in de behandelkamer.

Ik kijk uit naar je bezoek aan mijn praktijk.

Verhuisbericht:

crossmenu